Beeldredactie


Beeldredacteur voor je website
BuroF5 verzorgt naast de tekstredactie ook de beeldredactie. Een beeldredacteur selecteert, ontwikkelt en beoordeelt alles wat met beeld te maken heeft zoals foto's, video's en animaties.

Dynamisch beeld: video's en animaties
Een video of animatie maakt je website dynamisch. Wanneer er geen geschikt materiaal voorhanden is, kan buroF5 de productie van een video of animatie voor je coördineren. Dynamisch beeld kan een gunstige aanvulling zijn op je website, maar dat gaat niet altijd op. Soms wordt bewegend beeld als storend ervaren. Over het inzetten van bewegend beeld kan buroF5 je adviseren.

Statisch beeld: fotomateriaal
BuroF5 maakt gebruik van een digitale beeldbank als Shutterstock of i-Stock wanneer het gaat om een enkele foto. Hier worden rechtenvrije beelden aangeboden die je tegen betaling kunt downloaden. Nadeel is dat deze beelden niet uniek zijn. De kans dat jouw foto ook ergens anders getoond wordt is dus aanwezig. Daar komt bij dat niet altijd de juiste beelden te vinden zijn, zeker voor een specialistische branche.
Zijn er meerdere specifieke foto's nodig van jouw bedrijf, dan is het raadzaam een fotograaf in te schakelen. FotostudioF5 kan een bedrijfsreportage voor je verzorgen. Maar misschien heb je voldoende bruikbaar fotomateriaal in je eigen archief. Dan kan hieruit een passende compilatie voor je worden gemaakt. Of we combineren oud en nieuw materiaal.

De juiste selectie
Of beelden nu worden aangekocht, geproduceerd of dat je ze zelf aanlevert, waar het om gaat is dat de juiste beelden terecht komen op jouw site. Wil jij naast de tekstredactie ook de beeldredactie uitbesteden, neem dan contact op met buroF5. Zo houd je alles in één hand en zijn tekst en beeld op jouw site straks volledig in balans.

Back to top