Projectcoördinatie

Projectbegeleiding bij je nieuwe website 
Wil je een nieuwe website laten ontwikkelen en weet je niet hoe te beginnen, dan kan buroF5 dit voor je verzorgen. BuroF5 werkt samen met verschillende website ontwikkelaars met ieder hun eigen specialisatie in Joomla, Silverstripe, Umbraco of Wordpress. Voor ieder budget is een oplossing mogelijk. Welk systeem voor jou de beste oplossing is, zal blijken uit jouw wensen en je budget. Dat geldt ook voor de keuze van je hostingpartij en je domeinregistratie, want ook die moeten ergens op een server ondergebracht worden. Uiteraard krijg je hierbij begeleiding en advies.

That's all
Wanneer wij hieruit zijn, gaat buroF5 voor je aan de slag. Met een technisch goed werkend CMS systeem en een passend ontwerp komen we bij je terug. Tussentijds zul je de voorstellen moeten beoordelen. Of je tevreden of niet. That's all.
Pas na jouw akkoord vindt de oplevering plaats. Tenslotte 
kun je jouw website zelf vullen met tekst en beeld, ook wel content genoemd, of je laat dit over aan buroF5. Dat laatste is wel zo handig. Zo houd je alles in één hand, van intake tot het moment dat jouw website online staat. 

 

 

 

Back to top